09 juli 2007

Bröllop

Giftemål ligger visst i tiden - vi gifte oss ändå, fast på vårt eget sätt. Vi hade en hel del funderingar på hur vi skulle göra med Z i samband med den stora festen - skulle han lämnas hemma eller till och med få en del i ceremonin?

När vi i påskas träffade vigselförrättaren som tyckte att det vore kul med en hund i bröllopsföljet så bestämde vi oss för att han i vart fall skulle få vara med på festen. Det underlättades av att vi hade en hel gård för oss själva en bra bit från trafiken.

Efter en del funderande köpte vi ett vitt koppel och bestämde att Zigge skulle få gå med näbbarna längst fram i tåget. Gick sådär på genrepet men när det väl var dags så drog han i vart fall åt rätt håll… Kom till sist till ”sin plats” och tappade där snabbt allt intresset utan la sig i skuggan av mina bestmen. Att det var 5:e dagen i rad med mer än 25 grader och att han hade tillbringat ett par timmar med att hälsa på alla gäster gjorde sitt till!

Resten av kvällen och natten gled han runt och höll koll på att alla hade det bra, lekte lite med de andra hundarna (som stod bundna) och ansträngde sig att vara så söt som möjligt – han verkar gilla fester den lilla smörisen. Värmen var dock ett klart problem så han ville inte vara med och dansa med oss andra…
Nu slipper Zigge i vart fall att leva med en familj i synd :-)


1 kommentar:

Linda sa...

Vi vill passa på att gratulera er också! Grattis!

Såg riktigt fint ut med Zigge i vitt koppeloch lät väldigt trevligt att han kunde gå runt till alla på festen! Kanske man skulle haft Igor med ändå:) ?

/Linda, Erik & Igor