08 mars 2007

Efter Bullen

När vi lämnat av Bullen fick Zigge ingen vila. Först till Solna för lite mer shoping, handskar till mig och en hundpipa för att kunna göra oss hörda på fjället...

Därefter till Maxi för att handla. Min tanke att lämna Z i den stora fina nya hyrbilen kom på skam då den visade sig ha ett rörelselarm så den började pipa då Zigge flyttade sig i bilen (har nu lärt mig hur det stängs av). Väl hemma blev det en kort tupplur innan kompisen J ringde och ville ha promenadsällskap hem från dagis. Z slääääpade sig runt och verkadeglad att komma hem.

Väl hemma så började jag packa och dona inför fjällresan - då kan ju inte en Lundehund sova, han ska ju ha koll och gärna störa lite oxå. Full rulle till 23 och en motvillig nattrunda. Sen har han sovit hela natten utan att röra sig och även nu är han klart seg. Hårt liv att busa med kompisar.

Nu drar vi till fjälls i fyra dagar, 8 timmars bilfärd lär ju funka som bra vila innan vi kommer fram till stugan som vi bland annat delar med Jack Russeln Moa...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er,
nu har vi kommit hem till Karlstad och Bullen vilar ut tätt intill sin "storasyster" Chinook. Vi hade en bra vecka i storstan, och det var väldigt kul att få träffa er. Tack igen för hund-passningen! Vi hörs&ses säkert, om inte annat så i Cyberspace.